Jetmatech toimittaa tuotteesi tarkasti ja taloudellisesti leikattuina ja pakattuina

Haluatko työstää esimerkiksi kumia, muovia tai vaneria nykyistä nopeammin ja tarkemmin tai pienemmällä hävikillä?  Vesileikkaus  on erinomainen menetelmä eri materiaalien leikkaukseen, ja meillä on siitä neljännesvuosisadan kokemus ja osaaminen. Vesileikattu komponentti on kerralla mittatarkka ja siisti, eikä erillistä viimeistelyä  tarvita. Viivan alle jäävät  lyhyemmät  toimitusajat  ja edullisemmat kokonaiskustannukset. Leikattava muoto on täysin vapaa.

Toimitamme tilaukset asiakkaan toiveiden mukaan pakattuina. 

Vanerin, solumuovin ja muiden materiaalien vesileikkausta

Jetmatech Oy sijaitsee Nummelassa, vain 40 km Helsingistä. Olemme erikoistuneet pehmeiden ja huokoisten materiaalien  vesileikkaukseen.  Meidät tunnetaan erinomaisesta hinta-laatusuhteesta, ja olemme vuosien kuluessa leikanneet mittatarkkojen teollisten tuotteiden ohella valtavia määriä korkealaatuisia designtuotteita  vaativille vientiasiakkaille muun muassa vanerista.

Puhtaalla vedellä leikattaviksi sopivat esimerkiksi

 • solumuovit, silikonit, kalvot
 • ohutvanerit, koivuvanerit ja filmivanerit
 • teollisuuden vanerituotteet ja mallineet
 • kovamuovit alle 6 mm, paneelit, aukotukset
 • teollisuuden tasotiivisteet
 • muotoonleikatut lämpö- ja äänieristeet, esim. Armaflex
 • kumimatot, kumilevyt
 • turvelevyt, esim. Konto
 • vapaasti kuvioidut sisustuslevyt: vaneri, gyproc, mdf
 • suodattimet, nahka, vinyyli, eristeet, matot
 • designtuotteet, mainos-, somistus- ja messutuotteet
 • verhoilumateriaalit

Olemme myös innokkaita kokeilemaan ja testaamaan uutta!

Jetmatechilla on hyvät ja pitkäaikaiset toimittajasuhteet.  Leikattavien materiaalien hankinta voidaan sisällyttää palvelukokonaisuuteen  tai voimme käyttää asiakkaan materiaaleja.

Vesileikkaus menetelmänä

Vesileikkauksessa korkeapaineisen veden energia fokusoidaan teräväksi, leikkaavaksi suihkuksi. Veden paine nostetaan sylintereissä lähes 4000 bariin. Leikkaava, halkaisijaltaan noin 0,2 mm:n suihku  syntyy, kun paine vapautetaan safiirisuuttimista materiaalin pintaan.
Paksuunkin materiaaliin saadaan leikattua tarkkoja reikiä ja aukkoja,  kunhan vain veden paine ja leikkausnopeus  on säädetty materiaalin paksuudelle ja muille ominaisuuksille  sopivaksi. Vesileikkaus  ei tuota lämpöä eikä aiheuta materiaalin taipumista. Leikattavaan materiaaliin ei jää tummentumia eikä muita jälkiä. Leikattava materiaali pysyy pöydässä itsestään tai kevyiden painojen avulla.

Jetmatechin vesileikkauskone leikkaa samanaikaisesti kuudella leikkauspäällä.

Kysy lisätietoja tai pyydä Jetmatechilta tarjous vesileikkauksesta !  Soita jo tänään 045-1389 344 tai lähetä sähköpostia myynti(at)jetmatech.fi.

Vesileikkaus  sopii myös metalleille

 

Abrasiivileikkauksessa leikkaavan veden joukkoon sekoitetaan tasarakeista, puhdistettua leikkaushiekkaa, jolloin saadaan lisää leikkaustehoa.  Sisaryrityksemme Jetmasters Oy leikkaa abrasiivikoneella kovia ja paksuja materiaaleja, kuten terästä ja muita metalleja.