Jetmatech Oy on yksi  Suomen kokeneimmista puhdasvesileikkaajista. Vesileikkaus on todellinen leipälajimme ja osaamisemme on vahvaa sekä tekniikan, laitteiden että materiaalien suhteen. Meillä on pitkäaikaisia asiakkuuksia ikonisissa suomalaisissa vientiyrityksissä, huippuunsa vietyä viimeistelyä vaativissa design-yrityksissä ja uusissa, kokeilevissa startupeissa. Asiakkaille on leikattu mitä moninaisimpia materiaaleja: eristeitä, kalvoja, turvelevyjä, muovia, kumia, huopaa, vaneria sekä uudenlaisia yhdistelmämateriaaleja.

Olemme avoimia tuotekehitysyhteistyölle asiakkaidemme kanssa. Yhteistyö Jetmatechin kanssa alkaa usein koe-erällä, jossa materiaalia tai materiaaleja leikataan eri nopeuksilla optimaalisen hinta-laatusuhteen saavuttamiseksi.

Tavoitteemme on tehostaa asiakkaan tuotantoprosessia kaikissa sen vaiheissa. Sovittaessa hoidamme materiaalien kilpailutuksen ja hankinnan. Lopputuotteet pakataan meillä huolellisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Tästä olemme toistuvasti saaneet erityisesti kiitosta.

Jetmatech Oy on suomalainen perheyritys, jonka taustalla on sisaryritys, metallituotteiden valmistuspalveluja tarjoava Jetmasters Oy.
Jetmasters Oy myös vesileikkaa järeämpiä materiaaleja kuten metallia ja kiveä abrasiivitekniikalla, jossa leikkaavan veden joukkoon sekoitetaan hiekkaa.

Vesileikkaustekniikassa  Jetmatech kartuttaa jatkuvasti osaamistaan yhteistyössä parhaiden eurooppalaisten ja amerikkalaisten valmistajien kanssa. Olemme WSI:n (Watejet Systems International) vesileikkausvaraosien yksinoikeutettu jälleenmyyjä Suomessa.